Medailová smršť - Hluk a Brno

30.05.2018 20:29

- Honzík Sokol*Adélka Ondráčková získali novou třídu B ve standardu, když podali parádní výkon, a na sobotní soutěži v Hluku si vytančili stříbro a bronz v juniorech I. C a II. C.
K tomu přidali v neděli zlato a stříbro v latině na soutěži v Brně v juniorech I. a II. C a získali tak první "F" na cestě do třídy B i v latině, tento víkend prostě jeli...
- Jenda Svítil*Betty Sokolová získali v Hluku bronz v latině Dospělí B, když porazili všechny české páry a před nimi skončili jen dva páry slovenské...
- Na stejné soutěži Tom Žoužela*Domča Churavá získali zlato a stříbro v Dospělí E latině a standardu.
- Naše nejmenší páry bodovaly v neděli v Brně - Matěj Kalina*Eliška Kalinová - zlato v TPV děti II. ze 17 párů a bronz v Děti II. E ve veliké konkurenci 17 párů.
- Dominik Burda*Kája Mičunková na stejné soutěži úžasné stříbro v TPV Děti II. a také velice krásné 5.místo ze 17 párů v Děti II. E.
- Vítek Král*Lili Blechová krásné 3.místo ze 7 párů ve standardu ve své nové vyšší třídě Junioři I. D, kde zatím sbírají především cenné zkušenosti a pomaličku i bodíky po oba dva dny v Juniorech I. a II.
- Víťa Rezník*Nikča Sanáková na soutěži v Hluku hezké 7.místo z 10 párů a v latině 5-6/8 párů (první nepostupující do finále).
No prostě parádní víkend, je vidět, že úsilí trenérů přináší sladké ovoce, tedy krásné výsledky... Jen tak dál!!!