Opět stupně vítězů - tentokrát ve Zlíně

20.04.2015 21:30

V sobotu 18.4.2015 se naši členové Filip Vepřek s Adélou Ondráčkovou, Jakub Mičkech s Alžbětou Sokolovou, Vít Řezník s Natálií Dirovou a Adam Chytil se svou partnerkou Terezou Maturovou z Ostravy vydali na soutěž - tentokrát do Zlína. Neodradilo je ani brzké ranní vstávání ve 4 hodiny ráno.

Filípek s Adélkou se ve svých kategoriích Hobby Děti II kombi a Junioři I kombi probojovali do semifinále a zdá se, že se začíná blýskat na lepší časy ...

Jakub s Bety to na parketu parádně rozjeli a vytancovali si opět medailové umístění - úžasné 2.místo z 16 párů ve své kategorii Hobby Junior II Kombi. K opakovaným umístěním "na bedně" jim moc gratulujeme!

Vítek s Natkou se ve svých nových "Céčkách" musí trošku rozkoukat, ve standardu skončili na 7.místě. V latině vybojovali také 7.místo, což však byla první nepostupující pozice do finále, takže také velká gratulace!

Adam Chytil, který hostuje v TK TREND  Ostrava si v taneční lize  vytancoval se svou partnerkou Terezou Maturovou ve standardních tancích 9. místo ze 17 párů a v latinskoamerických tancích stupně vítězů,         3. místo z 18 párů.

Všem párům moc gratulujeme a přejeme jim hodně štěstí na dalších soutěžích, které nás v nejbližší době čekají...

-Sok-