O pohár města Šumperka

01.03.2018 21:01

Kam jinam blíže na soutěž, než do Šumperka – naše páry se v sobotu 24.2.2018 utkaly o pohár města Šumperka a dařilo se jim!

Vít Řezník*Nikola Saňáková – 1. místo v latině B dospělí a 1. místo ve standardu B dospělí a tím získali první F-ka do vyšší třídy.

Jan Svítil*Betty Sokolová – 1. místo ve standardu C dospělí a třetí F do sbírky. Super úspěšná soutěž pro tyto páry. K nejlepšímu umístění, jaké si mohli vytancovat a posbírání cenných „eFek“ moc gratulujeme!

Jan Sokol*Adéla Ondráčková – 3. místo v junioři I C ve standardu. V latině v junioři I C skončili jako první nepostupující do finále. Gratulujeme k umístění na bedně!

Vít Král*Liliana Blechová – 3. místo ve standardu v junioři I E a 4. místo v latině junioři I E. Také tomuto páru gratulujeme k umístění na bedně a účasti ve finále!

Tomáš Žoužela*Dominika Churavá – 4. místo ve standardu dospělí E a 5. místo v latině dospělí E. K zisku bramborové medaile, účasti ve finále a zisku cenných bodíků moc gratulujeme!

Matěj Kalina*Eliška Kalinová, Děti II E zde neměli svoji kategorii a utkali se s o 2 roky staršími páry. Nasbírali cenné zkušenost, celý klub jim fandil a soutěž si užili. Je super, že jste startovali!

Ostatní naše začínající páry zde bohužel neměly svoji kategorii, a tak nestartovaly a pouze fandily. Ale mohou se těšit na naši klubovou soutěž, kde kategorie děti II E a TPV určitě bude. Zatím musí vyrazit na soutěže do světa.

Soutěž byla pro náš klub velice úspěšná a přejeme všem párům, ať se jim daří i nadále! Děkujeme všem rodičům, sourozencům, babičkám, tetičkám atd. za podporu a fandění!