Praha a Brno - NEXT Šumperk se neztratil

29.11.2017 19:53

Podzimní pohár ASTRA Praha 2017

Tomáš Žoužela a Dominika Churavá (dospělí E) se tento víkend vydali do Prahy dokonce na dvě soutěže (So + Ne), dařilo se střídavě, v latině si vytančili hezké 5. místo (první nepostupující do finále), nasbírali pár bodíků a především získali další cenné soutěžní zkušenosti. 

25.11.2017 Taneční liga a Dvectis Kometa Cup 2017 Brno 

Jan Svítil a Alžběta Sokolová (dospělí C) si v sobotu vytančili další zlato v latině a páté F  na Dvectis Kometa Cup 2017 Brno – nezbývá, než dotančit body a Béčka jsou tam… Čtvrtá soutěž a čtvrté zlato v latině, to je na velikánskou gratulaci!! 

Jan Sokol a Adéla Ondráčková (junioři I C) si vytančili super výsledek na taneční lize mezi nejlepšími páry v republice - postup v latině do 2. kola a nakonec 27. místo ze 47 párů, ve standardu 20. místo z 32 párů (první nepostupující do semifinále). Super výsledek! Obzvláště super, když uvážíme, že polovina startovního pole má B třídu…; K tomu si Honzík a Áďa dali ve stejný den ještě postupové soutěže, kde se protancovali do semifinále a vytancovali si úžasné 8. místo z 21 párů v latině, a  9. místo z 21 párů ve standardu! Veliká gratulace, no prostě super úspěšná soutěž!!!

A bylo to opravdu náročné – vzhledem k sobotnímu začátku soutěží v 6.30 nám nezbylo, než si na poslední chvíli zajistit ubytování v Brně…a i tak jsme vstávali ve 4:20 a česali jedna „servis maminka“ Bety a Honzíka a druhá „servis maminka“ Áďu… tanečníci tancovali po celý den na dvou sálech… hroznový cukr to jistil… ale výsledek stojí za to!