CÉČKA V LATINĚ !!!

29.05.2017 22:24

Na neděli 28.května budou Honzík s Áďou asi vzpomínat celý život! Vyjeli si na soutěž do Kojetína a vytancovali si dvě zlaté medaile a dvě stříbrné a celkem 4F na jedné soutěži, to tu ještě nebylo! Víc už toho získat opravdu nemohli J. V latině tak získali 235 bodů a 5F a postup do vytoužené třídy "C" .

Ve standardu vytancovali také dvě finálová umístění, takže chybí ještě jedno "F" do třídy "C". Jen tak mimochodem - měli u dvou tanců absolutně nejlepší hodnocení poroty - samé jedničky  napříč porotou... Cestou ze soutěže jsme vesele cinkali, Honzík s Ady si odváželi celkem 8 medailí a 2 zlaté poháry... Dokonce tam děti zaujaly štáb TV Morava, který natočil s Honzíkem a Áďou rozhovor o tom, co si vytancovali, jak často trénují, jak se k tancování dostali, zda si chtějí jednou vytančit i titul Mistrů republiky... a s námi maminkami rozhovor o tom, jak je tancování náročné, jak a kde sháníme šaty a oblečení a kolik takové šaty/oblečení stojí... 

Tak nezbývá, než honem dodělat sestavu do pasa, přidat techniku...zkrátka zamakat... a příští soutěž si už odtančit ve vytoužených Céčkách :-)

VELKÁ GRATULACE celého klubu !!!!!