12.11.2017 DANZA Life! CUP Brno

13.11.2017 19:10

Další zlato v latině z 11ti párů přidali tento víkend Jan Svítil*Alžběta Sokolová ve své kategorii Dospělí C, a tím i 4F. Přidali i krásné 3. místo ve standardu v Dospělí C. Co soutěž to zlato… Ať vám to takhle skvěle tančí i nadále!!!

Další umístění „na bedně“ přidali také Jan Sokol*Adéla Ondráčková, kteří si v Juniorech I. vytančili ve standardu 3. místo. V latině se tentokrát tak nedařilo, tak snad příště! Gratulace k bronzové medaili!

Éčkové začínající páry se také neztratily:

Tomáš Žoužela*Dominika Churavá si vytančili v Dospělí E 4.místo v latině a 5. místo ve standardu. K tomu přidali ještě 5. místo v latině a 7-8. místo ve standardu o den dříve ve Vyškově. Bezva! K účasti ve finále gratulujeme!!

Vít Král*Liliana Blechová si vytančili také finálová umístění: 6. místo v juniorech I a 6. místo v juniorech II ve standardu, dále pak 5. místo v juniorech II a 7. místo v juniorech I v latině. Takže opět účast ve finále, ke které gratulujeme!!

Matěj Kalina*Eliška Kalinová se rozkoukávají na soutěžích, tančili pouze v jedné kategorii Děti II E kombi a bylo z toho finálové 5.místo.

Všem párům děkujeme za vzornou reprezentaci klubu a dokázání, že v Šumperku jsou nadějní tanečníci.